Nutriční hodnoty (Květák s červenou řepou, fazolkami a vejcem s brokolicovo-rajčatovo-žampionovou směsí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 735 kJ / 176 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,04 g |
| Tuky | 8,06 g |
| – nasycené | 1,90 g |
| – nenasycené | 3,80 g |
| –– mononenasycené | 2,84 g |
| –– polynenasycené | 0,96 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 6,09 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 116 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 8,05 g |
| – cukry | 5,13 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 menší červená řepa | Červená řepa čerstvá | |
| 1/4 1/4 květáku | Květák čerstvý | |
| 10 10 fazolových lusků | Fazolky čerstvé | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1/4 1/4 brokolice | Brokolice čerstvá | 125 g |
| 1 1 velké rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| 1 1 žampion | Žampion čerstvý | |
| malá cibule | Cibule čerstvá | |
| pórek | Pórek čerstvý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| tymián | Tymián sušený | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |