Hermelín zapečený v kaiserce

mika59 Kuchařka: mika59

Sýry 5 názorů

Suroviny

1 kaiserka (měla jsem z Globusu)
1 Hermelín
stroužek česneku
grilovací koření na sýr
malinko oleje
alobal
Recept si zatím oblíbilo 18 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Z kaiserky odkrojíme vršek a vydlabeme ji. Dovnitř vložíme sýr a napícháme ho klínky česneku. Sýr lehce potřeme olejem a posypeme kořením. Přiklopíme vrškem kaiserky a přikryjeme dvojitým alobalem.

  2. Může se celá zabalit, já ji nebalila. Pečeme na 180°C do změknutí sýru, asi 15-20 minut. Musí se hlídat, aby se kaiserka nespálila. Když začne chytat barvu, vršek sundáme a pečeme přikryté bez.

Poznámka

Někdo mi psal, že to pekl v housce a strašně ztvrdla. Řiďte se zkušeností se svou troubou. Kaiserka byla krásně křupavá, akorát na přikusování.

Inspirace: na YouTube

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 840 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Hermelín zapečený v kaiserce

Tématické fráze: hermelin v housce zapeceny hermelín zapečený hermelín v alobalu zapeceny hermelin v housce zapékaný hermelín hemelin v housce kaiserka s hermelinem hermelin zapeceny v housce rozpečený hermelín v housce zapečený hermelín v listovém těstě s česnekem sýr v kaiserce recept na zapečený hermelín hermelín recepty zapeceny syr v housce hermelín v kaiserka recept zapeceny hermelin zapečené kaiserky hermelin zapekaný plnene kaiserky hermelinem zapečený hermelín v alobalu s rajcaty

Zapomněl/a jsem heslo