Nutriční hodnoty (Křidýlka marinovaná v balzamikové redukci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 353 kJ / 1 996 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 164,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 163,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,16 g |
| Tuky | 138,86 g |
| – nasycené | 39,81 g |
| – nenasycené | 90,55 g |
| –– mononenasycené | 64,38 g |
| –– polynenasycené | 26,17 g |
| ––– omega 3 | 1,90 g |
| Vláknina | 1,96 g |
| Cholesterol | 450 mg |
| Sodík | 1,41 g |
| Sůl | 3,50 g |
| Sacharidy | 22,30 g |
| – cukry | 1,18 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg kuřecích křidélek | Kuře křídlo | 1000 g |
| 2 lžíce 2 lžíce balsamica | Ocet balsamikový bílý | 40 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| citronový pepř | Pepř černý | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |