Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Beruška

Hodnocení receptu je 5,0 (30×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

LIDKA LIDKA

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 711 kJ /
4 472 kcal
Bílkoviny147,59 g
Tuky100,98 g
Vláknina20,40 g
Cholesterol 123 mg
Sodík 1,16 g
Sůl2,59 g
Sacharidy733,03 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Těsto upečeme v nějaké misce, vychladlé 2x překrojit, spodní díl potřeme marmeládou, krémem a pak ještě jednou. Krok 2: Potom potahujeme marcipánem.

Zveřejněno 1. 3. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Beruška

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zp17

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Beruška

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zp17

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (54)

Dobrý den moc se mi Váš dort beruška líbí!!!Ale ja doma nemám formu na ni (tak nevim jestli upeci klasicky plát a z toho to vyskladat ?Moc děkuji jestli mi napišete a poradite jak na to!děkuji Jandová

Ivana: Dobrý den,také nemám formu,ale jak píšu v postupu ,tak korpus peču v nerezové misce,mám zepter,ale může to být jakákoliv z nerezu.

na korpus kypřící prášek není potřeba???

mina:musíš jí dávat velmi málo,tam je psáno opatrně,aby ti vznikla hmota jako plastelína,takže malinko - odhadem.;-)Pomalu přidávat,takže to se opravdu nedá napsat kolik,musíš zkoušet.:yes:

kolik té vody se má použít na ten potahový marcipán...nějak postrádám množství...;-(

Takhle si představuju dortík pro mou cácorku k narozeninam. Děkuju za návod;-), snad se mi tak krásně povede.

nádhera,podobný "DORT BERUŠKU" jsem viděla u nás v cukrárně a stál skoro 400,-:-O je moc pěkný,jako od profesiónála:yes: přidávám bodík a ukládám:yes:děkuji:-8

Dobrý den,chtěla jsem se optat.Jak dlouho se peče ten korpus a na kolik se peče.děkuji:-))

Máte moooooooooooooc šikovný ručičky,no prostě co dodat náááádhera.Děkuji:yes::yes::yes::-))

Karlinko - používám gelové barvy,které se dají koupit v cukrářských potřebách,na dortománii jsou odkazy na tyto obchody.Jinak jěště přidám odkaz jak udělat černý marccipán.http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=19057&user=6...

Dobrý den Liduško.Chtela jsem se zeptat jak děláte orandžovou,černou barvu do marcipánu.(nebo se to dá koupit?a kde)Děkuji.:-))

Nadia - nezlobte se že reaguji až teď,ale časově nestihám,pošlu Vám odkaz na stránky kde najdete vše o marcipánu i postupy na dorty,budete se muset asi registrovat.
http://forum.dortomanie.cz/;-)

Opravdu nádherný dort :-O:-D

Nádherný dort!! Moc Vás obdivuji!! Můžete mi prosím pomoci s potahováním marcipánu? Nedokážu si to vůbec představit..a jak udělat ty barvy, aby byly správně navrstvené? Omlouvám se asi za zbytečné dotazy, ale nikdy jsem nic takového nedělala :-( moc děkuji.

Krása:-p:yes::yes:+20

monikaK já nevím, ale já bych ho klidně brala a bude mi 50!!:-))

Načíst další komentáře (15)

Tématické fráze:
dort beruška postup, dort beruška, dort beruška z marcipánu, marcipánová beruška, jak vyrobit dort beruška, beruška z marcipanu, dort beruska obrazky, návod dort beruška, marcipánové berušky, marcipánová beruška postup, berusky z marcipanu, dort beruška recept, marcipanovy dort beruska, beruška dort, návod na dort beruška, dort beruška návod, dort beruska obrazek, beruška z marcipánu postup, dort beruska fotky, obrazky berusek

Suroviny:
bílek, krupice, žloutek, mouka polohrubá, mouka, ořechy mleté, voda, mléko, pudink vanilkový, cukr vanilkový, máslo, tuk hera, cukr, cukr vanilkový, rum, cukr moučkový, mléko sušené, voda

Přidat fotografie receptu