Beruška
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 18 711 kJ / 4 472 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 147,59 g |
Tuky | 100,98 g |
Vláknina | 20,40 g |
Cholesterol | 123 mg |
Sodík | 1,16 g |
Sůl | 2,59 g |
Sacharidy | 733,03 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 5. 2017 07:10
Ivana: Dobrý den,také nemám formu,ale jak píšu v postupu ,tak korpus peču v nerezové misce,mám zepter,ale může to být jakákoliv z nerezu.
8. 5. 2017 22:16
Dobrý den moc se mi Váš dort beruška líbí!!!Ale ja doma nemám formu na ni (tak nevim jestli upeci klasicky plát a z toho to vyskladat ?Moc děkuji jestli mi napišete a poradite jak na to!děkuji Jandová
9. 11. 2011 21:47
na korpus kypřící prášek není potřeba???
11. 5. 2011 13:27
mina:musíš jí dávat velmi málo,tam je psáno opatrně,aby ti vznikla hmota jako plastelína,takže malinko - odhadem.Pomalu přidávat,takže to se opravdu nedá napsat kolik,musíš zkoušet.
11. 5. 2011 13:02
kolik té vody se má použít na ten potahový marcipán...nějak postrádám množství...
27. 2. 2011 13:00
Takhle si představuju dortík pro mou cácorku k narozeninam. Děkuju za návod, snad se mi tak krásně povede.
26. 2. 2011 10:12
nádhera,podobný "DORT BERUŠKU" jsem viděla u nás v cukrárně a stál skoro 400,- je moc pěkný,jako od profesiónála přidávám bodík a ukládámděkuji
20. 1. 2011 11:17
Dobrý den,chtěla jsem se optat.Jak dlouho se peče ten korpus a na kolik se peče.děkuji
26. 10. 2010 08:55
Máte moooooooooooooc šikovný ručičky,no prostě co dodat náááádhera.Děkuji
25. 10. 2010 11:34
Karlinko - používám gelové barvy,které se dají koupit v cukrářských potřebách,na dortománii jsou odkazy na tyto obchody.Jinak jěště přidám odkaz jak udělat černý marccipán.http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=19057&user=6...
25. 10. 2010 10:31
Dobrý den Liduško.Chtela jsem se zeptat jak děláte orandžovou,černou barvu do marcipánu.(nebo se to dá koupit?a kde)Děkuji.
8. 6. 2010 10:37
Nadia - nezlobte se že reaguji až teď,ale časově nestihám,pošlu Vám odkaz na stránky kde najdete vše o marcipánu i postupy na dorty,budete se muset asi registrovat.
http://forum.dortomanie.cz/
http://forum.dortomanie.cz/
8. 6. 2010 09:21
Opravdu nádherný dort
29. 3. 2010 11:38
Nádherný dort!! Moc Vás obdivuji!! Můžete mi prosím pomoci s potahováním marcipánu? Nedokážu si to vůbec představit..a jak udělat ty barvy, aby byly správně navrstvené? Omlouvám se asi za zbytečné dotazy, ale nikdy jsem nic takového nedělala moc děkuji.
18. 3. 2010 22:46
Krása+20
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bagety s grahamovou moukou
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 15 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 18 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 20 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno 18. 3. 2024 07:45
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno 18. 3. 2024 07:29
Právě bylo uvařeno:
Bramborové růžičky
Fitulka uvařila před 25 sekundami
Koláče z majonézy
janatka uvařila před 12 minutami
Drožďová pomazánka podle Matyska
janatka uvařila před 13 minutami
Rýžový nákyp s broskvemi
Zombijec uvařil před 37 minutami
Babiččiny "startovací" žemličky (jinak housky)
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Domácí chléb bez hnětení
Fitulka uvařil před 1 hodinou
Tofu placičky
Denade uvařila před 1 hodinou
Cottage s hlávkovým salátem a ředkvičkami
Denade uvařila před 1 hodinou
Hrnková buchta s tvarohem
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ne každý holduje rybí polévce. Jenže jaké máme možnosti bezmasé štědrovečerní polévky? Rozhodně je z čeho vybírat
Americké koblihy sloní uši: Velké kynuté placky jsou tenké a křupavé, voní skořicí, božsky chutnají a příprava není složitá
Vynikající tvarohová bábovka: Tvaroh dodá vláčnost a šťavnatost, nadýchaný moučník je přitom snadný a chutná božsky
Další recepty
Tématické fráze: dort beruška postup dort beruška dort beruška z marcipánu marcipánová beruška jak vyrobit dort beruška beruška z marcipanu dort beruska obrazky návod dort beruška marcipánové berušky marcipánová beruška postup berusky z marcipanu dort beruška recept marcipanovy dort beruska beruška dort návod na dort beruška dort beruška návod dort beruska obrazek beruška z marcipánu postup dort beruska fotky obrazky berusek
Suroviny: bílek, krupice, žloutek, mouka polohrubá, mouka, ořechy mleté, voda, mléko, pudink vanilkový, cukr vanilkový, máslo, tuk hera, cukr, cukr vanilkový, rum, cukr moučkový, mléko sušené, voda
Beruška
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zp17
54 názorů