Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Beruška

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

1. 3. 2009 23:14

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie18 711 kJ / 4 472 kcal
Bílkoviny147,59 g
Tuky100,98 g
Vláknina20,40 g
Cholesterol 123 mg
Sodík 1,16 g
Sůl2,59 g
Sacharidy733,03 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

LIDKA

9. 5. 2017 07:10

Ivana: Dobrý den,také nemám formu,ale jak píšu v postupu ,tak korpus peču v nerezové misce,mám zepter,ale může to být jakákoliv z nerezu.

Ivana

8. 5. 2017 22:16

Dobrý den moc se mi Váš dort beruška líbí!!!Ale ja doma nemám formu na ni (tak nevim jestli upeci klasicky plát a z toho to vyskladat ?Moc děkuji jestli mi napišete a poradite jak na to!děkuji Jandová

Klarka

9. 11. 2011 21:47

na korpus kypřící prášek není potřeba???

Simona Skolakova

11. 5. 2011 13:27

mina:musíš jí dávat velmi málo,tam je psáno opatrně,aby ti vznikla hmota jako plastelína,takže malinko - odhadem.;-)Pomalu přidávat,takže to se opravdu nedá napsat kolik,musíš zkoušet.:yes:

mina

11. 5. 2011 13:02

kolik té vody se má použít na ten potahový marcipán...nějak postrádám množství...;-(

Marcela Sikorova

27. 2. 2011 13:00

Takhle si představuju dortík pro mou cácorku k narozeninam. Děkuju za návod;-), snad se mi tak krásně povede.

anessa30

26. 2. 2011 10:12

nádhera,podobný "DORT BERUŠKU" jsem viděla u nás v cukrárně a stál skoro 400,-:-O je moc pěkný,jako od profesiónála:yes: přidávám bodík a ukládám:yes:děkuji:-8

Lucie

20. 1. 2011 11:17

Dobrý den,chtěla jsem se optat.Jak dlouho se peče ten korpus a na kolik se peče.děkuji:-))

karlinka

26. 10. 2010 08:55

Máte moooooooooooooc šikovný ručičky,no prostě co dodat náááádhera.Děkuji:yes::yes::yes::-))

LIDKA

25. 10. 2010 11:34

Karlinko - používám gelové barvy,které se dají koupit v cukrářských potřebách,na dortománii jsou odkazy na tyto obchody.Jinak jěště přidám odkaz jak udělat černý marccipán.http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=19057&user=6...

karlinka

25. 10. 2010 10:31

Dobrý den Liduško.Chtela jsem se zeptat jak děláte orandžovou,černou barvu do marcipánu.(nebo se to dá koupit?a kde)Děkuji.:-))

LIDKA

8. 6. 2010 10:37

Nadia - nezlobte se že reaguji až teď,ale časově nestihám,pošlu Vám odkaz na stránky kde najdete vše o marcipánu i postupy na dorty,budete se muset asi registrovat.
http://forum.dortomanie.cz/;-)

petina

8. 6. 2010 09:21

Opravdu nádherný dort :-O:-D

Nadia

29. 3. 2010 11:38

Nádherný dort!! Moc Vás obdivuji!! Můžete mi prosím pomoci s potahováním marcipánu? Nedokážu si to vůbec představit..a jak udělat ty barvy, aby byly správně navrstvené? Omlouvám se asi za zbytečné dotazy, ale nikdy jsem nic takového nedělala :-( moc děkuji.

eva hubova

18. 3. 2010 22:46

Krása:-p:yes::yes:+20

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: dort beruška postup dort beruška dort beruška z marcipánu marcipánová beruška jak vyrobit dort beruška beruška z marcipanu dort beruska obrazky návod dort beruška marcipánové berušky marcipánová beruška postup berusky z marcipanu dort beruška recept marcipanovy dort beruska beruška dort návod na dort beruška dort beruška návod dort beruska obrazek beruška z marcipánu postup dort beruska fotky obrazky berusek

Suroviny: bílek, krupice, žloutek, mouka polohrubá, mouka, ořechy mleté, voda, mléko, pudink vanilkový, cukr vanilkový, máslo, tuk hera, cukr, cukr vanilkový, rum, cukr moučkový, mléko sušené, voda

TopRecepty.cz

Beruška

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zp17