Nutriční hodnoty (Tatarské koule)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 028 kJ / 2 397 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 400,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 400,45 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 83,10 g |
– nasycené | 47,95 g |
– nenasycené | 32,00 g |
–– mononenasycené | 26,38 g |
–– polynenasycené | 5,62 g |
––– omega 3 | 3,14 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 5,61 g |
Sůl | 14,01 g |
Sacharidy | 11,75 g |
– cukry | 11,75 g |
––– laktóza | 11,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí prsa | Kuře prso | 1400 g |
150 g 150 g eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
150 g 150 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 150 g |
2 plátky 2 plátky šunky (nemusí být) | Šunka vepřová vařená | 40 g |
tatarská omáčka | Tatarská omáčka | |
olej na smažení | Olej řepkový | |
vejce | Vejce slepičí | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná |