Nutriční hodnoty (Tatarské koule)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 028 kJ / 2 397 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 400,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 400,45 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 83,10 g |
| – nasycené | 47,95 g |
| – nenasycené | 32,00 g |
| –– mononenasycené | 26,38 g |
| –– polynenasycené | 5,62 g |
| ––– omega 3 | 3,14 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,05 g |
| Sodík | 5,61 g |
| Sůl | 14,01 g |
| Sacharidy | 11,75 g |
| – cukry | 11,75 g |
| ––– laktóza | 11,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí prsa | Kuře prso | 1400 g |
| 150 g 150 g eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
| 150 g 150 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 150 g |
| 2 plátky 2 plátky šunky (nemusí být) | Šunka vepřová vařená | 40 g |
| tatarská omáčka | Tatarská omáčka | |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| vejce | Vejce slepičí | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná |