Nutriční hodnoty (Letní zeleninová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 969 kJ / 232 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
| Tuky | 1,00 g |
| – nasycené | 0,16 g |
| – nenasycené | 0,61 g |
| –– mononenasycené | 0,33 g |
| –– polynenasycené | 0,28 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 10,35 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 135 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 44,50 g |
| – cukry | 8,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| ½ pórku | Pórek čerstvý | |
| 3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| ¼ květáku | Květák čerstvý | |
| 4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 1 lžička 1 lžička kari | Kari | 5 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý |