Nutriční hodnoty (Játra na cibulce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 653 kJ / 873 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 100,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 97,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,92 g |
| Tuky | 30,67 g |
| – nasycené | 3,45 g |
| – nenasycené | 20,56 g |
| –– mononenasycené | 14,01 g |
| –– polynenasycené | 6,55 g |
| ––– omega 3 | 1,45 g |
| Vláknina | 16,80 g |
| Cholesterol | 1,54 g |
| Sodík | 507 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 44,70 g |
| – cukry | 16,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,5 kg 0,5 kg vepřových jater | Játra vepřová | 500 g |
| 4 4 velké cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce oleje | Olej řepkový | 16.5 ml |
| kečup | Kečup sladký | |
| sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari |