Nutriční hodnoty (Játra na cibulce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 653 kJ / 873 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 97,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,92 g |
Tuky | 30,67 g |
– nasycené | 3,45 g |
– nenasycené | 20,56 g |
–– mononenasycené | 14,01 g |
–– polynenasycené | 6,55 g |
––– omega 3 | 1,45 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 507 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 44,70 g |
– cukry | 16,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,5 kg 0,5 kg vepřových jater | Játra vepřová | 500 g |
4 4 velké cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce oleje | Olej řepkový | 16.5 ml |
kečup | Kečup sladký | |
sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari |