Nutriční hodnoty (Gazpacho podle Lucasinky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 316 kJ / 315 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,54 g |
| Tuky | 12,16 g |
| – nasycené | 1,05 g |
| – nenasycené | 10,90 g |
| –– mononenasycené | 7,28 g |
| –– polynenasycené | 3,62 g |
| ––– omega 3 | 0,90 g |
| Vláknina | 9,38 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 35 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 42,20 g |
| – cukry | 26,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 ml 500 ml passaty | ||
| 300 ml 300 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 300 ml |
| 4 4 zralá rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 krajíc 1 krajíc chleba | Chléb pšeničný kváskový | |
| 2-4 stroužky 2-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 2 lžíce 2 lžíce vinného octa | Ocet vinný bílý | 40 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá |