Nutriční hodnoty (Ptáčci z vepřového masa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 10 885 kJ / 2 602 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 283,74 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 276,64 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,10 g |
| Tuky | 131,43 g |
| – nasycené | 59,92 g |
| – nenasycené | 54,98 g |
| –– mononenasycené | 37,05 g |
| –– polynenasycené | 17,93 g |
| ––– omega 3 | 0,43 g |
| Vláknina | 5,75 g |
| Cholesterol | 1,39 g |
| Sodík | 2,90 g |
| Sůl | 6,68 g |
| Sacharidy | 68,05 g |
| – cukry | 22,40 g |
| ––– laktóza | 9,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřové kýty | Vepřová kýta | 1000 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 3 3 párku | Párek vepřový | 240 g |
| 6 6 sterilovaných okurek | Okurka polní zavařená | |
| 250 ml 250 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 45 g |
| 2 lžíce 2 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 20 g |