Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pórkové řízečky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 602 kJ /
1 100 kcal
Bílkoviny83,26 g
– z toho živočišné bílkoviny60,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,50 g
Tuky28,62 g
– nasycené8,31 g
– nenasycené14,84 g
–– mononenasycené9,20 g
–– polynenasycené5,64 g
––– omega 30,17 g
Vláknina16,00 g
Cholesterol 670 mg
Sodík 2,08 g
Sůl4,52 g
Sacharidy119,30 g
– cukry29,90 g
––– laktóza4,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g pórků Pórek čerstvý 500 g
200 g 200 g šunky nebo uzeného masa, může být i mleté maso Šunka vepřová vařená 200 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 polévková lžíce čerstvého nastrouhaného zázvoru nebo koření Zázvor sušený
1 1 polévková lžíce Solamylu Bramborový škrob
houby čerstvé nebo sušené a namočené Hřib čerstvý
1 dl 1 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
100 g 100 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.