Nutriční hodnoty (Gulášek z cukety, patizonu, rajčat, brambor a uzeniny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 823 kJ / 675 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 28,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,64 g |
| Tuky | 15,04 g |
| – nasycené | 8,19 g |
| – nenasycené | 6,35 g |
| –– mononenasycené | 2,08 g |
| –– polynenasycené | 4,27 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 17,46 g |
| Cholesterol | 140 mg |
| Sodík | 1,76 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 88,50 g |
| – cukry | 18,06 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6-8 6-8 brambor | Brambor zimní | 350 g |
| 1 1 cuketa (malá) | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 4 plátky 4 plátky patizonu | Patizon čerstvý | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| mletá červená uzená paprika (nebo gulášová paprika) | Paprika uzená | |
| 200 g 200 g libovolné uzeniny (např. klobása) | Párek vepřový | 200 g |
| 4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 2 2 chilli papričky (mini) | Chilli paprička čerstvá | |
| solamyl (nebo hladká mouka) | Bramborový škrob | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| voda | Voda | |
| olej (nebo sádlo) | Olej řepkový |