Nutriční hodnoty (Kuře na rajčatech a žampionech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 217 kJ / 769 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,90 g |
| Tuky | 13,22 g |
| – nasycené | 2,63 g |
| – nenasycené | 10,30 g |
| –– mononenasycené | 8,01 g |
| –– polynenasycené | 2,29 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 33,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,85 g |
| Sůl | 4,20 g |
| Sacharidy | 126,72 g |
| – cukry | 82,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
| 5 5 velkých rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
| 500 g 500 g čerstvých žampionů | Žampion čerstvý | 500 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 červená kapie | Paprika červená čerstvá | |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 5 lžiček 5 lžiček třtinového cukru | Cukr třtinový | 60 g |
| 2 lžíce 2 lžíce balsamica | Ocet balsamikový bílý | 40 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje s feferonkou | Olej olivový | 11 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| tymián | Tymián sušený | |
| rozmarýn (čerstvé i sušené) | Rozmarýn sušený | |
| plátky plátky másla (3x0,4cm silné ) | Máslo kravské |