Nutriční hodnoty (Kuře na rajčatech a žampionech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 217 kJ / 769 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,90 g |
Tuky | 13,22 g |
– nasycené | 2,63 g |
– nenasycené | 10,30 g |
–– mononenasycené | 8,01 g |
–– polynenasycené | 2,29 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 33,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,85 g |
Sůl | 4,20 g |
Sacharidy | 126,72 g |
– cukry | 82,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
5 5 velkých rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
500 g 500 g čerstvých žampionů | Žampion čerstvý | 500 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 červená kapie | Paprika červená čerstvá | |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
5 lžiček 5 lžiček třtinového cukru | Cukr třtinový | 60 g |
2 lžíce 2 lžíce balsamica | Ocet balsamikový bílý | 40 ml |
2 lžíce 2 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje s feferonkou | Olej olivový | 11 ml |
sůl | Sůl mořská | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
tymián | Tymián sušený | |
rozmarýn (čerstvé i sušené) | Rozmarýn sušený | |
plátky plátky másla (3x0,4cm silné ) | Máslo kravské |