Nutriční hodnoty (Vepřové lovecké závitky na paprikách a rajčatech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 036 kJ / 1 204 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 181,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 175,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,14 g |
| Tuky | 35,15 g |
| – nasycené | 8,65 g |
| – nenasycené | 21,14 g |
| –– mononenasycené | 14,86 g |
| –– polynenasycené | 6,28 g |
| ––– omega 3 | 0,66 g |
| Vláknina | 10,74 g |
| Cholesterol | 360 mg |
| Sodík | 2,64 g |
| Sůl | 6,60 g |
| Sacharidy | 36,00 g |
| – cukry | 16,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 600 g |
| 150 g 150 g Loveckého salámu (pokrájeného na tenké plátky) | Suchý salám | 150 g |
| 4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 4 4 bílé papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| nasekaný libeček | Libeček čerstvý | |
| celerová nať | Petržel nať čerstvá | |
| 2 PL 2 PL Dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 30 g |
| 1 PL 1 PL Worcesteru | Worcestrová omáčka | 15 ml |
| 1 PL 1 PL kremžské hořčice | Hořčice kremžská | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| Solamyl na zahuštění | Bramborový škrob |