Nutriční hodnoty (Broskvovo-rybízový mřížkový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 19 320 kJ / 4 618 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,64 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 79,58 g |
Tuky | 184,05 g |
– nasycené | 77,98 g |
– nenasycené | 95,18 g |
–– mononenasycené | 64,56 g |
–– polynenasycené | 30,62 g |
––– omega 3 | 1,04 g |
Vláknina | 37,03 g |
Cholesterol | 1,16 g |
Sodík | 239 mg |
Sůl | 1,22 g |
Sacharidy | 601,77 g |
– cukry | 217,62 g |
––– laktóza | 6,84 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
520 g 520 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 520 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
120 g 120 g moučkového cukru | Cukr bílý | 120 g |
120 g 120 g másla | Máslo kravské | 120 g |
4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
8 lžic 8 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 120 ml |
2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
100 g 100 g mandlových lupínků | Mandle loupané | 100 g |
6 6 broskví | Dužina broskve čerstvá | |
200 g 200 g rybízu | Rybíz červený čerstvý | 200 g |
4 lžíce 4 lžíce krupicového cukru | Cukr bílý | 48 g |
šťáva z 1/2 šťáva z 1/2 bio citronu | Citrón čerstvý | |
kůra z 1/2 kůra z 1/2 bio citronu | Citrón čerstvý | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 2.5 g |
trochu trochu mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% |