Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Broskvovo-rybízový mřížkový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie19 320 kJ /
4 618 kcal
Bílkoviny99,22 g
– z toho živočišné bílkoviny19,64 g
– z toho rostlinné bílkoviny79,58 g
Tuky184,05 g
– nasycené77,98 g
– nenasycené95,18 g
–– mononenasycené64,56 g
–– polynenasycené30,62 g
––– omega 31,04 g
Vláknina37,03 g
Cholesterol 1,16 g
Sodík 239 mg
Sůl1,22 g
Sacharidy601,77 g
– cukry217,62 g
––– laktóza6,84 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
520 g 520 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 520 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
120 g 120 g moučkového cukru Cukr bílý 120 g
120 g 120 g másla Máslo kravské 120 g
4 4 žloutky Vaječný žloutek 92 g
8 lžic 8 lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 120 ml
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
100 g 100 g mandlových lupínků Mandle loupané 100 g
6 6 broskví Dužina broskve čerstvá
200 g 200 g rybízu Rybíz červený čerstvý 200 g
4 lžíce 4 lžíce krupicového cukru Cukr bílý 48 g
šťáva z 1/2 šťáva z 1/2 bio citronu Citrón čerstvý
kůra z 1/2 kůra z 1/2 bio citronu Citrón čerstvý
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá 2.5 g
trochu trochu mléka Mléko kravské polotučné 1,5%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.