Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévková zavářka se zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 042 kJ /
488 kcal
Bílkoviny19,68 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,00 g
Tuky8,76 g
– nasycené2,06 g
– nenasycené4,14 g
–– mononenasycené2,92 g
–– polynenasycené1,22 g
––– omega 30,03 g
Vláknina5,90 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 181 mg
Sůl0,41 g
Sacharidy79,70 g
– cukry6,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžíce 1 lžíce vody Voda 18 ml
sůl Sůl mořská
100 g 100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
100 g 100 g mražené zeleniny Mochovanka Mrkev mražená 100 g
sušená petrželka Petržel nať sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.