Nutriční hodnoty (Polévková zavářka se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 042 kJ / 488 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,00 g |
Tuky | 8,76 g |
– nasycené | 2,06 g |
– nenasycené | 4,14 g |
–– mononenasycené | 2,92 g |
–– polynenasycené | 1,22 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 5,90 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 181 mg |
Sůl | 0,41 g |
Sacharidy | 79,70 g |
– cukry | 6,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce vody | Voda | 18 ml |
sůl | Sůl mořská | |
100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
100 g 100 g mražené zeleniny Mochovanka | Mrkev mražená | 100 g |
sušená petrželka | Petržel nať sušená |