Nutriční hodnoty (Polévková zavářka se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 042 kJ / 488 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,00 g |
| Tuky | 8,76 g |
| – nasycené | 2,06 g |
| – nenasycené | 4,14 g |
| –– mononenasycené | 2,92 g |
| –– polynenasycené | 1,22 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 5,90 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 181 mg |
| Sůl | 0,41 g |
| Sacharidy | 79,70 g |
| – cukry | 6,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce vody | Voda | 18 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| 100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
| 100 g 100 g mražené zeleniny Mochovanka | Mrkev mražená | 100 g |
| sušená petrželka | Petržel nať sušená |