Nutriční hodnoty (Tykev zapečená s brynzou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 716 kJ / 2 083 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 102,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 81,91 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,13 g |
| Tuky | 103,55 g |
| – nasycené | 55,28 g |
| – nenasycené | 37,15 g |
| –– mononenasycené | 31,25 g |
| –– polynenasycené | 5,90 g |
| ––– omega 3 | 1,58 g |
| Vláknina | 22,16 g |
| Cholesterol | 959 mg |
| Sodík | 2,64 g |
| Sůl | 6,61 g |
| Sacharidy | 174,67 g |
| – cukry | 20,47 g |
| ––– laktóza | 9,87 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 dýně (tykev) | Dýně čerstvá | |
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 250 g 250 g brynzy | Brynza | 250 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté papriky sladké | Paprika červená sušená | 1 g |
| 150 ml 150 ml sladké smetany | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
| 3 3 vajíčka | Vejce slepičí | 210 g |
| pažitka | Pažitka čerstvá |