Nutriční hodnoty (Kuřecí na hlívě a rajčatech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 685 kJ / 403 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,96 g |
| Tuky | 30,41 g |
| – nasycené | 14,76 g |
| – nenasycené | 15,22 g |
| –– mononenasycené | 12,06 g |
| –– polynenasycené | 3,15 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 13,62 g |
| Cholesterol | 27 mg |
| Sodík | 24 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 20,10 g |
| – cukry | 11,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí horní stehna | Kuřecí stehenní řízky | |
| 150 g 150 g hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 150 g |
| 2 2 velká rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 kelímek 1 kelímek bujonu na pánev | Bujón hovězí | |
| koření podle chuti (čubrica, staročeské) | Pepř černý | |
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| lžička lžička hladké mouky na zahuštění | Mouka pšeničná hladká |