Nutriční hodnoty (Broskvová kojenecká přesnídávka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 10 677 kJ / 2 552 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,32 g |
| Tuky | 5,24 g |
| – nasycené | 0,66 g |
| – nenasycené | 3,83 g |
| –– mononenasycené | 1,75 g |
| –– polynenasycené | 2,08 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 25,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 110 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 593,00 g |
| – cukry | 460,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2,5 kg 2,5 kg měkkých broskví | Dužina broskve čerstvá | 2500 g |
| 1,25 l 1,25 l kojenecké vody | Voda | 1250 ml |
| 250 g 250 g cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
| 2 2 vanilkové pudinkové prášky | Puding v prášku |