Nutriční hodnoty (Pečený králík na houbách ve slaninovém kabátku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 261 kJ / 3 408 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 79,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,34 g |
Tuky | 317,36 g |
– nasycené | 121,00 g |
– nenasycené | 162,60 g |
–– mononenasycené | 135,93 g |
–– polynenasycené | 26,66 g |
––– omega 3 | 0,85 g |
Vláknina | 25,20 g |
Cholesterol | 370 mg |
Sodík | 3,53 g |
Sůl | 8,50 g |
Sacharidy | 46,10 g |
– cukry | 14,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 naporcovaný králík | Králík | |
200 g 200 g kvalitní slaniny | Špek | 200 g |
500 g 500 g vepřového boku bez kosti | Vepřový bok | 500 g |
2 2 pořádné hrsti sušených hub (lepší by byly čerstvé lesní, ale bohužel je nemám) | Houby sušené směs | |
3 3 cibule nakrájené nahrubo | Cibule čerstvá | 210 g |
1 palice 1 palice česneku | Česnek čerstvý | 90 g |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
sušený česnek | Česnek sušený | |
3 snítky 3 snítky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
3 snítky 3 snítky Smilu italského (voní jak kari koření) | ||
3 stonky 3 stonky z čerstvého celeru | Celer bulva čerstvá | |
trochu trochu vývaru nebo vody, | Vývar hovězí | |
3 3 čerstvé bobkové listy | Bobkový list sušený |