Nutriční hodnoty (Zeleninové lečo ze zahrádky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 11 589 kJ / 2 770 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 47,00 g |
| Tuky | 121,40 g |
| – nasycené | 9,63 g |
| – nenasycené | 104,85 g |
| –– mononenasycené | 72,40 g |
| –– polynenasycené | 32,45 g |
| ––– omega 3 | 9,02 g |
| Vláknina | 108,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 12,26 g |
| Sůl | 30,00 g |
| Sacharidy | 335,30 g |
| – cukry | 275,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 kg 1,5 kg čerstvých paprik | Paprika červená čerstvá | 1500 g |
| 1,5 kg 1,5 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 1500 g |
| 1 kg 1 kg cibule | Cibule čerstvá | 1000 g |
| 1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
| 10 lžic 10 lžic oleje | Olej řepkový | 110 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce vody | Voda | 54 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce soli | Sůl mořská | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |