Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vemínko s vinným sosem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 211 kJ /
528 kcal
Bílkoviny12,63 g
– z toho živočišné bílkoviny9,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,13 g
Tuky27,53 g
– nasycené12,66 g
– nenasycené10,91 g
–– mononenasycené8,82 g
–– polynenasycené2,09 g
––– omega 30,17 g
Vláknina5,10 g
Cholesterol 469 mg
Sodík 68 mg
Sůl0,12 g
Sacharidy24,70 g
– cukry8,81 g
––– laktóza1,98 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
hovězí vemeno
100 ml 100 ml hovězího vývaru Vývar hovězí 100 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 lžíce 1 lžíce petrželové nati Petržel nať čerstvá 15 g
3 3 žampiony (nebo malá hrst sušených hřibů) Žampion čerstvý
sůl Sůl mořská
mletý bílý pepř Pepř bílý mletý
pár kuliček kuliček černého pepře Pepř černý
pár kuliček kuliček nového koření Nové koření
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
200 ml 200 ml bílého vína Víno bílé suché 200 ml
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
2 lžíce 2 lžíce smetany 18% Smetana kravská sladká 12% 50 ml
1 lžíce 1 lžíce vinné šťávy (nebo jablečná šťáva)

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.