Nutriční hodnoty ("Červené" maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 078 kJ / 1 692 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 169,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 157,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,64 g |
| Tuky | 69,26 g |
| – nasycené | 9,11 g |
| – nenasycené | 51,95 g |
| –– mononenasycené | 38,10 g |
| –– polynenasycené | 13,84 g |
| ––– omega 3 | 3,68 g |
| Vláknina | 18,50 g |
| Cholesterol | 300 mg |
| Sodík | 5,35 g |
| Sůl | 12,65 g |
| Sacharidy | 94,20 g |
| – cukry | 58,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 750 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 3 3 větší cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 4 lžíce 4 lžíce worchesterové omáčky | ||
| 4 lžíce 4 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 60 ml |
| 10 lžič 10 lžič kečupu | Kečup sladký | 150 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky cukru | Cukr bílý | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| solamyl (na dohotovení) | Bramborový škrob |