Nutriční hodnoty ("Červené" maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 078 kJ / 1 692 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 169,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 157,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,64 g |
Tuky | 69,26 g |
– nasycené | 9,11 g |
– nenasycené | 51,95 g |
–– mononenasycené | 38,10 g |
–– polynenasycené | 13,84 g |
––– omega 3 | 3,68 g |
Vláknina | 18,50 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 5,35 g |
Sůl | 12,65 g |
Sacharidy | 94,20 g |
– cukry | 58,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 750 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
3 3 větší cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
4 lžíce 4 lžíce worchesterové omáčky | ||
4 lžíce 4 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 60 ml |
10 lžič 10 lžič kečupu | Kečup sladký | 150 ml |
4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
2 lžičky 2 lžičky cukru | Cukr bílý | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
solamyl (na dohotovení) | Bramborový škrob |