Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty ("Červené" maso)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 078 kJ /
1 692 kcal
Bílkoviny169,14 g
– z toho živočišné bílkoviny157,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,64 g
Tuky69,26 g
– nasycené9,11 g
– nenasycené51,95 g
–– mononenasycené38,10 g
–– polynenasycené13,84 g
––– omega 33,68 g
Vláknina18,50 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 5,35 g
Sůl12,65 g
Sacharidy94,20 g
– cukry58,30 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g vepřové kýty Vepřová kýta 750 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
3 3 větší cibule Cibule čerstvá 210 g
4 lžíce 4 lžíce worchesterové omáčky
4 lžíce 4 lžíce sojové omáčky Sójová omáčka Tamari 60 ml
10 lžič 10 lžič kečupu Kečup sladký 150 ml
4 lžíce 4 lžíce oleje Olej řepkový 44 ml
2 lžičky 2 lžičky cukru Cukr bílý 10 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
mletá paprika Paprika červená sušená
solamyl (na dohotovení) Bramborový škrob

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.