Nutriční hodnoty (Květákový kari nákyp se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 008 kJ / 1 436 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 81,07 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 60,62 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,45 g |
| Tuky | 50,59 g |
| – nasycené | 18,02 g |
| – nenasycené | 22,67 g |
| –– mononenasycené | 17,65 g |
| –– polynenasycené | 5,02 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 23,85 g |
| Cholesterol | 1,10 g |
| Sodík | 1,85 g |
| Sůl | 4,44 g |
| Sacharidy | 152,15 g |
| – cukry | 42,90 g |
| ––– laktóza | 11,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 květák | Květák čerstvý | |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 10 dkg 10 dkg tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 10-20 dkg 10-20 dkg šunky, nebo slaniny | ||
| 2 hrnky 2 hrnky francouzské zeleniny (nebo jakékoliv jiné, zejména kořenové) | Mrkev čerstvá | 500 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 125 g |
| 1 dl 1 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky kari | Kari | 10 g |
| sůl, pepř podle chuti | Pepř černý | |
| trocha trocha másla | Máslo kravské |