Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Játrová směska s jablíčkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 885 kJ /
690 kcal
Bílkoviny78,44 g
– z toho živočišné bílkoviny77,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,84 g
Tuky32,86 g
– nasycené3,20 g
– nenasycené24,13 g
–– mononenasycené16,66 g
–– polynenasycené7,47 g
––– omega 31,88 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 1,23 g
Sodík 391 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy19,80 g
– cukry0,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g jater (vepřová, telecí nebo drůbeží) Játra vepřová 400 g
2 2 nakyslá jablka,
Šťáva z 2 2 pomerančů Pomeranč čerstvý
Sklínka červeného vína – lze vynechat Víno červené suché
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
1 1 feferonka bez semínek Chilli paprička čerstvá
Kousek Kousek čerstvého zázvoru (nebo špetka sušeného) Zázvor čerstvý
6 kuliček 6 kuliček celého pepře a 6 kuliček nového koření Nové koření
2 PL 2 PL oleje (slunečnicový, olivový) Olej řepkový 22 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.