Nutriční hodnoty (Játrová směska s jablíčkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 885 kJ / 690 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 77,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,84 g |
Tuky | 32,86 g |
– nasycené | 3,20 g |
– nenasycené | 24,13 g |
–– mononenasycené | 16,66 g |
–– polynenasycené | 7,47 g |
––– omega 3 | 1,88 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 1,23 g |
Sodík | 391 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 19,80 g |
– cukry | 0,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g jater (vepřová, telecí nebo drůbeží) | Játra vepřová | 400 g |
2 2 nakyslá jablka, | ||
Šťáva z 2 2 pomerančů | Pomeranč čerstvý | |
Sklínka červeného vína – lze vynechat | Víno červené suché | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
1 1 feferonka bez semínek | Chilli paprička čerstvá | |
Kousek Kousek čerstvého zázvoru (nebo špetka sušeného) | Zázvor čerstvý | |
6 kuliček 6 kuliček celého pepře a 6 kuliček nového koření | Nové koření | |
2 PL 2 PL oleje (slunečnicový, olivový) | Olej řepkový | 22 ml |