Nutriční hodnoty (Domácí játrová paštika)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 17 686 kJ / 4 227 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 216,34 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 211,95 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,39 g |
| Tuky | 337,55 g |
| – nasycené | 152,30 g |
| – nenasycené | 171,35 g |
| –– mononenasycené | 123,66 g |
| –– polynenasycené | 47,69 g |
| ––– omega 3 | 1,30 g |
| Vláknina | 8,56 g |
| Cholesterol | 2,55 g |
| Sodík | 22,70 g |
| Sůl | 58,03 g |
| Sacharidy | 77,83 g |
| – cukry | 7,17 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g čistého vepřového masa | Vepřová kýta | 200 g |
| 200 g 200 g slaniny bez blán | Špek | 200 g |
| 500 g 500 g hovězích jater (nebo jiných) | Játra hovězí | 500 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 100 g 100 g tuku | Margarín | 100 g |
| 2,5 lžíce 2,5 lžíce Vegety | Kořenící směs sypká | 37.5 g |
| 4 lžíce 4 lžíce sušené pažitky | Pažitka čerstvá | 60 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 2 kostky 2 kostky hovězího bujonu | Bujón hovězí | 18 g |
| vepřové kosti na vývar | Kost vepřová |