Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 978 kJ / 473 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,46 g |
Tuky | 19,67 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 299 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 42,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sladká veka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q67
Moje poznámka
Sladká veka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q67
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 5 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 10 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 14 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 1 hodinou
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 5 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 7 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 7 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 7 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 7 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 8 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 10 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 11 hodinami
Tématické fráze:
sladké smaženky,
sladká smaženka,
smaženka na sladko,
smazenky na sladko,
smažená veka s tvarohem,
veka ve vajíčku,
smazenka sladka,
obalovaná veka,
sladká smaženka recept,
stará veka,
veka s tvarohem,
smazena veka,
recepty ze staré veky,
obalovana veka ve vajíčku,
obalená veka,
smaženky z veky,
stará veka recept,
co se starou vekou,
recepty z veky,
sladké smaženky recept
Suroviny:
veka,
marmeláda pikantní,
mléko,
vejce,
mouka hladká,
tuk na smažení,
cukr moučkový,
cukr vanilkový
Komentáře (10)
Byla to odpolední svačinka pro ty mé rošťáky. Zmizlo to, ani jsem nemrkla.