Nutriční hodnoty (Romadůžková pomazánka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 353 kJ / 1 757 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 51,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 49,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
| Tuky | 170,35 g |
| – nasycené | 58,63 g |
| – nenasycené | 95,53 g |
| –– mononenasycené | 46,73 g |
| –– polynenasycené | 48,80 g |
| ––– omega 3 | 1,43 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,12 g |
| Sodík | 2,23 g |
| Sůl | 5,63 g |
| Sacharidy | 4,33 g |
| – cukry | 1,73 g |
| ––– laktóza | 1,73 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 Romadůžek | Romadur 40 % t. v s. | |
| 100 g 100 g taveného Camembertu | Camembert | 100 g |
| 3 3 vařená vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 100 g 100 g majolky | Majonéza | 100 g |
| 50 g 50 g másla pokojové teploty | Máslo kravské | 50 g |