Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Broskvová dobrota)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 177 kJ /
3 149 kcal
Bílkoviny44,12 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny44,12 g
Tuky13,87 g
– nasycené2,25 g
– nenasycené9,27 g
–– mononenasycené3,75 g
–– polynenasycené5,52 g
––– omega 30,27 g
Vláknina79,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 239 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy672,40 g
– cukry513,33 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 kg 5 kg měkkých broskví Dužina broskve čerstvá 5000 g
1 kg 1 kg padaných jablek Jablko čerstvé 1000 g
5 lžiček 5 lžiček stevie Stevie sušená 25 g
2 sáčky 2 sáčky želatiny (zelené) kvůli barvě Želatina vepřová
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice Skořice ceylonská 4 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.