Nutriční hodnoty (Broskvová dobrota)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 177 kJ / 3 149 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 44,12 g |
| Tuky | 13,87 g |
| – nasycené | 2,25 g |
| – nenasycené | 9,27 g |
| –– mononenasycené | 3,75 g |
| –– polynenasycené | 5,52 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 79,30 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 239 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 672,40 g |
| – cukry | 513,33 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 kg 5 kg měkkých broskví | Dužina broskve čerstvá | 5000 g |
| 1 kg 1 kg padaných jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
| 5 lžiček 5 lžiček stevie | Stevie sušená | 25 g |
| 2 sáčky 2 sáčky želatiny (zelené) kvůli barvě | Želatina vepřová | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 4 g |