Nutriční hodnoty (Broskvová dobrota)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 177 kJ / 3 149 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 44,12 g |
Tuky | 13,87 g |
– nasycené | 2,25 g |
– nenasycené | 9,27 g |
–– mononenasycené | 3,75 g |
–– polynenasycené | 5,52 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 79,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 239 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 672,40 g |
– cukry | 513,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 kg 5 kg měkkých broskví | Dužina broskve čerstvá | 5000 g |
1 kg 1 kg padaných jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
5 lžiček 5 lžiček stevie | Stevie sušená | 25 g |
2 sáčky 2 sáčky želatiny (zelené) kvůli barvě | Želatina vepřová | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 4 g |