Nutriční hodnoty (Koláč s broskvemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 044 kJ / 250 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 15,12 g |
– nasycené | 3,64 g |
– nenasycené | 7,00 g |
–– mononenasycené | 5,60 g |
–– polynenasycené | 1,40 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 319 mg |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 11,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 velký bílý jogurt (400 ml) | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 kelímek 1 kelímek od jogurtu polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | |
3/4 kelímku 3/4 kelímku cukru | Cukr bílý | |
1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
broskve | Dužina broskve čerstvá | |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
50 g 50 g cukru | Cukr bílý | 50 g |
70 g 70 g mouky | Mouka pšeničná hladká | 70 g |