Nutriční hodnoty (Koláč s broskvemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 044 kJ / 250 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 15,12 g |
| – nasycené | 3,64 g |
| – nenasycené | 7,00 g |
| –– mononenasycené | 5,60 g |
| –– polynenasycené | 1,40 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 319 mg |
| Sůl | 1,38 g |
| Sacharidy | 11,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 velký bílý jogurt (400 ml) | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 kelímek 1 kelímek od jogurtu polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | |
| 3/4 kelímku 3/4 kelímku cukru | Cukr bílý | |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| broskve | Dužina broskve čerstvá | |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 50 g 50 g cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 70 g 70 g mouky | Mouka pšeničná hladká | 70 g |