Nutriční hodnoty (Pangas na víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 173 kJ / 1 714 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,01 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,76 g |
| Tuky | 127,01 g |
| – nasycené | 61,61 g |
| – nenasycené | 63,26 g |
| –– mononenasycené | 54,07 g |
| –– polynenasycené | 9,18 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 18,57 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 2,49 g |
| Sůl | 6,10 g |
| Sacharidy | 100,95 g |
| – cukry | 17,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| olivový olej | Olej olivový | |
| 2 plátky 2 plátky Pangase | Pangas filet | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 malá mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 15 dkg 15 dkg slaniny | Špek | 150 g |
| 10 10 brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 1 dcl 1 dcl vína (může být bílé i červené) | Víno bílé suché | 100 ml |
| koření na ryby | Grilovací koření |