Nutriční hodnoty (Pikantní květák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 567 kJ / 135 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,17 g |
Tuky | 0,58 g |
– nasycené | 0,21 g |
– nenasycené | 0,21 g |
–– mononenasycené | 0,08 g |
–– polynenasycené | 0,13 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 15,42 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 21 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 25,37 g |
– cukry | 14,43 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 138 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1-2 1-2 polévkové lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | |
3 3 loupaná rajčata nakrájená na kostky | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
1 1 vařený květák rozdělený na růžičky | Květák čerstvý | |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 2.5 ml |
2 2 jarní cibulky tence nakrájené (bílé a zelené části) | Cibulka jarní čerstvá | |
petrželka na ozdobu | Petržel nať čerstvá | |
rýžový olej | Olej rýžový |