Nutriční hodnoty (Pikantní květák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 567 kJ / 135 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,17 g |
| Tuky | 0,58 g |
| – nasycené | 0,21 g |
| – nenasycené | 0,21 g |
| –– mononenasycené | 0,08 g |
| –– polynenasycené | 0,13 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 15,42 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 21 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 25,37 g |
| – cukry | 14,43 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 138 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1-2 1-2 polévkové lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | |
| 3 3 loupaná rajčata nakrájená na kostky | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
| 1 1 vařený květák rozdělený na růžičky | Květák čerstvý | |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 2.5 ml |
| 2 2 jarní cibulky tence nakrájené (bílé a zelené části) | Cibulka jarní čerstvá | |
| petrželka na ozdobu | Petržel nať čerstvá | |
| rýžový olej | Olej rýžový |