Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pikantní květák)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie567 kJ /
135 kcal
Bílkoviny4,17 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,17 g
Tuky0,58 g
– nasycené0,21 g
– nenasycené0,21 g
–– mononenasycené0,08 g
–– polynenasycené0,13 g
––– omega 30,00 g
Vláknina15,42 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 21 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy25,37 g
– cukry14,43 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 červené cibule Cibule červená čerstvá 138 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1-2 1-2 polévkové lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari
3 3 loupaná rajčata nakrájená na kostky Dužina červeného rajčete čerstvá
1 1 vařený květák rozdělený na růžičky Květák čerstvý
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky citronové šťávy Šťáva z citrónu 2.5 ml
2 2 jarní cibulky tence nakrájené (bílé a zelené části) Cibulka jarní čerstvá
petrželka na ozdobu Petržel nať čerstvá
rýžový olej Olej rýžový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.