Nutriční hodnoty (Tykvový koláč s rýží a tvarohem - slaný aj sladký)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 14 306 kJ / 3 419 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 68,38 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 41,60 g |
Tuky | 143,37 g |
– nasycené | 66,94 g |
– nenasycené | 69,37 g |
–– mononenasycené | 31,70 g |
–– polynenasycené | 37,67 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 27,20 g |
Cholesterol | 620 mg |
Sodík | 1,49 g |
Sůl | 3,59 g |
Sacharidy | 409,87 g |
– cukry | 47,97 g |
––– laktóza | 16,97 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g listového těsta | Listové těsto | 350 g |
2 lžíce 2 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 30 ml |
cca 600 g 600 g nahrubo nastrouhané dýně | Dýně čerstvá | 600 g |
300 g 300 g uvařené rýže (může být i zbytek) | Rýže bílá | 300 g |
250 g 250 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
100 g 100 g hrubě nastrouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý černý koření | Pepř černý | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
3 snítky 3 snítky tymiánu | Tymián sušený | |
kopr | Kopr nať čerstvý |