Nutriční hodnoty (Vepřová žebírka s pikantním salámem na kysaném zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 874 kJ / 2 121 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 142,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 133,57 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,75 g |
| Tuky | 143,35 g |
| – nasycené | 57,10 g |
| – nenasycené | 67,60 g |
| –– mononenasycené | 44,31 g |
| –– polynenasycené | 23,28 g |
| ––– omega 3 | 0,34 g |
| Vláknina | 17,66 g |
| Cholesterol | 294 mg |
| Sodík | 12,61 g |
| Sůl | 32,42 g |
| Sacharidy | 56,52 g |
| – cukry | 20,73 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g rozporcovaných vepřových žebírek | Vepřová žebra | 800 g |
| 200 g 200 g suchého pikantního salámu (nakrájeného nahrubo) | Suchý salám | 200 g |
| 500 g 500 g bílého kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| 4 4 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 1 lžíce 1 lžíce drceného kmínu | Kmín mletý | 15 g |
| 200 ml 200 ml bujónu nebo silného vývaru | Bujón hovězí | 200 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |