Nutriční hodnoty (Vepřová žebírka s pikantním salámem na kysaném zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 874 kJ / 2 121 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 142,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 133,57 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,75 g |
Tuky | 143,35 g |
– nasycené | 57,10 g |
– nenasycené | 67,60 g |
–– mononenasycené | 44,31 g |
–– polynenasycené | 23,28 g |
––– omega 3 | 0,34 g |
Vláknina | 17,66 g |
Cholesterol | 294 mg |
Sodík | 12,61 g |
Sůl | 32,42 g |
Sacharidy | 56,52 g |
– cukry | 20,73 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g rozporcovaných vepřových žebírek | Vepřová žebra | 800 g |
200 g 200 g suchého pikantního salámu (nakrájeného nahrubo) | Suchý salám | 200 g |
500 g 500 g bílého kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
4 4 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
1 lžíce 1 lžíce drceného kmínu | Kmín mletý | 15 g |
200 ml 200 ml bujónu nebo silného vývaru | Bujón hovězí | 200 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |