Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová žebírka s pikantním salámem na kysaném zelí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 874 kJ /
2 121 kcal
Bílkoviny142,32 g
– z toho živočišné bílkoviny133,57 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,75 g
Tuky143,35 g
– nasycené57,10 g
– nenasycené67,60 g
–– mononenasycené44,31 g
–– polynenasycené23,28 g
––– omega 30,34 g
Vláknina17,66 g
Cholesterol 294 mg
Sodík 12,61 g
Sůl32,42 g
Sacharidy56,52 g
– cukry20,73 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g rozporcovaných vepřových žebírek Vepřová žebra 800 g
200 g 200 g suchého pikantního salámu (nakrájeného nahrubo) Suchý salám 200 g
500 g 500 g bílého kysaného zelí Zelí bílé kvašené 500 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
4 4 bobkové listy Bobkový list sušený
1 lžíce 1 lžíce drceného kmínu Kmín mletý 15 g
200 ml 200 ml bujónu nebo silného vývaru Bujón hovězí 200 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.