Nutriční hodnoty (Hřibové řízky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 145 kJ / 752 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 31,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,50 g |
| Tuky | 29,22 g |
| – nasycené | 6,95 g |
| – nenasycené | 13,80 g |
| –– mononenasycené | 10,28 g |
| –– polynenasycené | 3,52 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 3,00 g |
| Cholesterol | 932 mg |
| Sodík | 389 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 77,92 g |
| – cukry | 5,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 velké čerstvé hřiby | Hřib čerstvý | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 1.25 g |
| trochu trochu mléka (dle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olej na smažení | Olej řepkový |