Nutriční hodnoty (Hřibové řízky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 145 kJ / 752 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 31,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,50 g |
Tuky | 29,22 g |
– nasycené | 6,95 g |
– nenasycené | 13,80 g |
–– mononenasycené | 10,28 g |
–– polynenasycené | 3,52 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 932 mg |
Sodík | 389 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 77,92 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 velké čerstvé hřiby | Hřib čerstvý | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
1/4 lžičky 1/4 lžičky kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 1.25 g |
trochu trochu mléka (dle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
olej na smažení | Olej řepkový |