Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hřibové řízky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 145 kJ /
752 kcal
Bílkoviny42,75 g
– z toho živočišné bílkoviny31,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,50 g
Tuky29,22 g
– nasycené6,95 g
– nenasycené13,80 g
–– mononenasycené10,28 g
–– polynenasycené3,52 g
––– omega 30,20 g
Vláknina3,00 g
Cholesterol 932 mg
Sodík 389 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy77,92 g
– cukry5,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 velké čerstvé hřiby Hřib čerstvý
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
100 g 100 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 1.25 g
trochu trochu mléka (dle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5%
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.