Nutriční hodnoty (Rozmarýnová krkovička, podávaná na smetanových kroupách s houbami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 857 kJ / 2 356 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,98 g |
Tuky | 54,17 g |
– nasycené | 30,71 g |
– nenasycené | 20,76 g |
–– mononenasycené | 13,53 g |
–– polynenasycené | 7,23 g |
––– omega 3 | 0,90 g |
Vláknina | 39,20 g |
Cholesterol | 144 mg |
Sodík | 176 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 396,50 g |
– cukry | 29,40 g |
––– laktóza | 15,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
vepřová krkovice dle počtu strávníků | Vepřová krkovice | |
500 g 500 g ječných velkých krup | Kroupy ječné | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
400 ml 400 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 400 ml |
2 2 velké hrsti hub (já použila mražené) | Hřib čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
slunečnicový olej | Olej slunečnicový | |
Worchester | Worcestrová omáčka | |
máslo | Máslo kravské | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |