Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrách po Španělsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie9 827 kJ /
2 349 kcal
Bílkoviny149,16 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny131,80 g
Tuky23,95 g
– nasycené5,06 g
– nenasycené13,97 g
–– mononenasycené7,85 g
–– polynenasycené6,12 g
––– omega 30,06 g
Vláknina78,56 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 712 mg
Sůl1,02 g
Sacharidy348,80 g
– cukry53,96 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg hrachu Hrách žlutý loupaný sušený 500 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1 1 cibulka s natí Cibulka jarní čerstvá
4 4 rajčata (čerstvá nebo konzervovaná) Rajče červené čerstvé 240 g
4 lžíce 4 lžíce strouhanky Strouhanka pšeničná 60 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
2 2 vejce uvařená natvrdo Vejce slepičí 140 g
saturejka Saturejka sušená
bazalka Bazalka čerstvá
petrželová nať Petržel nať čerstvá
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
kapary Kapary

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.