Nutriční hodnoty (Hrách po Španělsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 9 827 kJ / 2 349 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 149,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 131,80 g |
| Tuky | 23,95 g |
| – nasycené | 5,06 g |
| – nenasycené | 13,97 g |
| –– mononenasycené | 7,85 g |
| –– polynenasycené | 6,12 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 78,56 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 712 mg |
| Sůl | 1,02 g |
| Sacharidy | 348,80 g |
| – cukry | 53,96 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg hrachu | Hrách žlutý loupaný sušený | 500 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 1 cibulka s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
| 4 4 rajčata (čerstvá nebo konzervovaná) | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 4 lžíce 4 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 60 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 2 2 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| saturejka | Saturejka sušená | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| kapary | Kapary |