Nutriční hodnoty (Hrách po Španělsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 9 827 kJ / 2 349 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 149,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 131,80 g |
Tuky | 23,95 g |
– nasycené | 5,06 g |
– nenasycené | 13,97 g |
–– mononenasycené | 7,85 g |
–– polynenasycené | 6,12 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 78,56 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 712 mg |
Sůl | 1,02 g |
Sacharidy | 348,80 g |
– cukry | 53,96 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg hrachu | Hrách žlutý loupaný sušený | 500 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 1 cibulka s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
4 4 rajčata (čerstvá nebo konzervovaná) | Rajče červené čerstvé | 240 g |
4 lžíce 4 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 60 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
2 2 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
saturejka | Saturejka sušená | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
kapary | Kapary |