Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí perkelt I.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 456 kJ /
1 304 kcal
Bílkoviny14,59 g
– z toho živočišné bílkoviny9,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,49 g
Tuky116,18 g
– nasycené74,55 g
– nenasycené38,56 g
–– mononenasycené35,26 g
–– polynenasycené3,30 g
––– omega 30,61 g
Vláknina12,22 g
Cholesterol 363 mg
Sodík 147 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy46,30 g
– cukry33,10 g
––– laktóza12,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kuřecí stehna (horní) s kůží Kuře stehno s kůží
olej na opečení Olej řepkový
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 lžíce 1 lžíce mleté sladké papriky Paprika červená sušená 10 g
200 ml 200 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1 1 paprikový lusk (nejlépe mix červené, zelené a žluté papriky) Paprika bílá čerstvá
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
olej na orestování Olej řepkový
100 ml 100 ml zakysané smetany na ozdobení Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.