Nutriční hodnoty (Kuřecí perkelt I.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 456 kJ / 1 304 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,59 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,49 g |
| Tuky | 116,18 g |
| – nasycené | 74,55 g |
| – nenasycené | 38,56 g |
| –– mononenasycené | 35,26 g |
| –– polynenasycené | 3,30 g |
| ––– omega 3 | 0,61 g |
| Vláknina | 12,22 g |
| Cholesterol | 363 mg |
| Sodík | 147 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 46,30 g |
| – cukry | 33,10 g |
| ––– laktóza | 12,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí stehna (horní) s kůží | Kuře stehno s kůží | |
| olej na opečení | Olej řepkový | |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| 200 ml 200 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 1 paprikový lusk (nejlépe mix červené, zelené a žluté papriky) | Paprika bílá čerstvá | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| olej na orestování | Olej řepkový | |
| 100 ml 100 ml zakysané smetany na ozdobení | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |