Nutriční hodnoty (Kuřecí plátky s rajčaty a ančovičkovým máslem v alobalu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 10 225 kJ / 2 444 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 331,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 327,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,20 g |
| Tuky | 113,09 g |
| – nasycené | 67,67 g |
| – nenasycené | 41,95 g |
| –– mononenasycené | 36,61 g |
| –– polynenasycené | 5,34 g |
| ––– omega 3 | 3,02 g |
| Vláknina | 7,00 g |
| Cholesterol | 1,08 g |
| Sodík | 810 mg |
| Sůl | 1,96 g |
| Sacharidy | 22,56 g |
| – cukry | 15,49 g |
| ––– laktóza | 0,96 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí prsní řízky | Kuře prso | 1400 g |
| 4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 120 g 120 g másla | Máslo kravské | 120 g |
| 4 4 ančovičky (okapané z oleje) | Ančovičky v oleji | |
| 2 lžíce 2 lžíce pokrájené plocholisté petrželky | Petržel nať čerstvá | 30 g |
| 1 1 šalotka | Šalotka čerstvá | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 lžičky 2 lžičky brandy | Brandy | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olivový olej | Olej olivový |