Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí plátky s rajčaty a ančovičkovým máslem v alobalu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie10 225 kJ /
2 444 kcal
Bílkoviny331,24 g
– z toho živočišné bílkoviny327,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,20 g
Tuky113,09 g
– nasycené67,67 g
– nenasycené41,95 g
–– mononenasycené36,61 g
–– polynenasycené5,34 g
––– omega 33,02 g
Vláknina7,00 g
Cholesterol 1,08 g
Sodík 810 mg
Sůl1,96 g
Sacharidy22,56 g
– cukry15,49 g
––– laktóza0,96 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kuřecí prsní řízky Kuře prso 1400 g
4 4 rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
120 g 120 g másla Máslo kravské 120 g
4 4 ančovičky (okapané z oleje) Ančovičky v oleji
2 lžíce 2 lžíce pokrájené plocholisté petrželky Petržel nať čerstvá 30 g
1 1 šalotka Šalotka čerstvá
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 lžičky 2 lžičky brandy Brandy
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.