Nutriční hodnoty (Skořicová buchta z cukety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
Energie | 28 271 kJ / 6 757 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 142,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 108,00 g |
Tuky | 173,24 g |
– nasycené | 18,86 g |
– nenasycené | 136,78 g |
–– mononenasycené | 95,46 g |
–– polynenasycené | 41,32 g |
––– omega 3 | 11,04 g |
Vláknina | 50,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 728 mg |
Sůl | 3,24 g |
Sacharidy | 1 136,80 g |
– cukry | 390,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg oloupané, nastrouhané cukety | Cuketa čerstvá | 1000 g |
1 kg 1 kg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 1000 g |
35 dkg 35 dkg cukru | Cukr bílý | 350 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
12 lžic 12 lžic oleje | Olej řepkový | 132 ml |
2,5 2,5 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 30 g |
skořice nebo 6 lžic Granka nebo rozinky | Skořice ceylonská | |
navrch rozpuštěná čokoláda | Čokoláda mléčná 30% | |
možno posypat ořechy (kokosem) | Vlašské ořechy |