Nutriční hodnoty (Broskvové čatní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 117 kJ / 1 223 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,53 g |
| Tuky | 3,05 g |
| – nasycené | 0,78 g |
| – nenasycené | 1,91 g |
| –– mononenasycené | 0,78 g |
| –– polynenasycené | 1,13 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 34,83 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 111 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 275,83 g |
| – cukry | 193,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g broskví | Dužina broskve čerstvá | 500 g |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 130 g 130 g cukru | Cukr bílý | 130 g |
| 3 3 hřebíčky | Hřebíček | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 4 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky kardamomu | Kardamom prášek | 2.5 g |
| 1 kousek 1 kousek čerstvého zázvoru (nebo 1/2 lžičky sušeného) | Zázvor čerstvý | |
| 1 1 citron (šťáva) | Citrón čerstvý | 90 g |
| 230 ml 230 ml jablečného octa | Ocet jablečný | 230 ml |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky drceného kmínu | Kmín mletý | 2.5 g |