Nutriční hodnoty (Kančí kýta na houbovém ragú)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 193 kJ / 1 002 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 186,39 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 178,13 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,26 g |
| Tuky | 15,75 g |
| – nasycené | 4,93 g |
| – nenasycené | 9,73 g |
| –– mononenasycené | 4,88 g |
| –– polynenasycené | 4,84 g |
| ––– omega 3 | 0,63 g |
| Vláknina | 20,12 g |
| Cholesterol | 360 mg |
| Sodík | 383 mg |
| Sůl | 0,88 g |
| Sacharidy | 21,37 g |
| – cukry | 6,76 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g kančí kýty | Kanec kýta | 800 g |
| 200 g 200 g čerstvých hub | Hřib čerstvý | 200 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 200 ml 200 ml masového vývaru | Vývar masový | 200 ml |
| 1 větvička 1 větvička rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| máslo | Máslo kravské |