Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kančí kýta na houbovém ragú)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 193 kJ /
1 002 kcal
Bílkoviny186,39 g
– z toho živočišné bílkoviny178,13 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,26 g
Tuky15,75 g
– nasycené4,93 g
– nenasycené9,73 g
–– mononenasycené4,88 g
–– polynenasycené4,84 g
––– omega 30,63 g
Vláknina20,12 g
Cholesterol 360 mg
Sodík 383 mg
Sůl0,88 g
Sacharidy21,37 g
– cukry6,76 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g kančí kýty Kanec kýta 800 g
200 g 200 g čerstvých hub Hřib čerstvý 200 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
200 ml 200 ml masového vývaru Vývar masový 200 ml
1 větvička 1 větvička rozmarýnu Rozmarýn sušený
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
máslo Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.