Nutriční hodnoty (Kančí kýta na houbovém ragú)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 193 kJ / 1 002 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 186,39 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 178,13 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,26 g |
Tuky | 15,75 g |
– nasycené | 4,93 g |
– nenasycené | 9,73 g |
–– mononenasycené | 4,88 g |
–– polynenasycené | 4,84 g |
––– omega 3 | 0,63 g |
Vláknina | 20,12 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 383 mg |
Sůl | 0,88 g |
Sacharidy | 21,37 g |
– cukry | 6,76 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g kančí kýty | Kanec kýta | 800 g |
200 g 200 g čerstvých hub | Hřib čerstvý | 200 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
200 ml 200 ml masového vývaru | Vývar masový | 200 ml |
1 větvička 1 větvička rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
máslo | Máslo kravské |