Nutriční hodnoty (Nálev na červenou řepu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 8 334 kJ / 1 992 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 39,00 g |
| Tuky | 6,00 g |
| – nasycené | 1,20 g |
| – nenasycené | 3,30 g |
| –– mononenasycené | 1,20 g |
| –– polynenasycené | 2,10 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 51,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 10,95 g |
| Sůl | 27,00 g |
| Sacharidy | 420,00 g |
| – cukry | 404,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 kg 3 kg řepy | Červená řepa čerstvá | 3000 g |
| 800 ml 800 ml vody | Voda | 800 ml |
| 200 ml 200 ml cukru krystal | Cukr bílý | 200 g |
| 200 ml 200 ml octa | Ocet lihový | 200 ml |
| 10-15 10-15 sušených fenyklových semínek | Fenykl semena | |
| 3 lžičky 3 lžičky soli | Sůl mořská | 24 g |
| křen (dle chuti) | Křen čerstvý |