Nutriční hodnoty (Tortellini in brodo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 277 kJ / 544 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,50 g |
Tuky | 12,25 g |
– nasycené | 6,13 g |
– nenasycené | 5,08 g |
–– mononenasycené | 3,68 g |
–– polynenasycené | 1,40 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 3,50 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 735 mg |
Sůl | 1,75 g |
Sacharidy | 82,25 g |
– cukry | 3,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
maso i s kostí (podle chuti) | Kost hovězí | |
zelenina - cibule, mrkev, celer i s listy | Mrkev čerstvá | |
150-200 g 150-200 g čerstvých Tortellin (domácí, nebo koupené chlazené) | Tortellini pšeničné | 175 g |
parmezán | Parmezán | |
celý pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
panenský olivový olej | Olej olivový |