Nutriční hodnoty (Tortellini in brodo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 277 kJ / 544 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,50 g |
| Tuky | 12,25 g |
| – nasycené | 6,13 g |
| – nenasycené | 5,08 g |
| –– mononenasycené | 3,68 g |
| –– polynenasycené | 1,40 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 3,50 g |
| Cholesterol | 18 mg |
| Sodík | 735 mg |
| Sůl | 1,75 g |
| Sacharidy | 82,25 g |
| – cukry | 3,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| maso i s kostí (podle chuti) | Kost hovězí | |
| zelenina - cibule, mrkev, celer i s listy | Mrkev čerstvá | |
| 150-200 g 150-200 g čerstvých Tortellin (domácí, nebo koupené chlazené) | Tortellini pšeničné | 175 g |
| parmezán | Parmezán | |
| celý pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| panenský olivový olej | Olej olivový |