Nutriční hodnoty (Teplý salát z brambor, slaniny a rukoly)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 13 301 kJ / 3 179 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,79 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,29 g |
| Tuky | 253,67 g |
| – nasycené | 123,16 g |
| – nenasycené | 126,31 g |
| –– mononenasycené | 108,09 g |
| –– polynenasycené | 18,22 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 32,07 g |
| Cholesterol | 210 mg |
| Sodík | 4,89 g |
| Sůl | 12,00 g |
| Sacharidy | 176,57 g |
| – cukry | 18,43 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 300 g 300 g slaniny | Špek | 300 g |
| 2 2 menší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 50 g 50 g rukoly | Rukola čerstvá | 50 g |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| slunečnicový olej | Olej slunečnicový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |