Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Broskvová povidla)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 276 kJ /
1 500 kcal
Bílkoviny16,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,00 g
Tuky4,00 g
– nasycené0,40 g
– nenasycené3,00 g
–– mononenasycené1,40 g
–– polynenasycené1,60 g
––– omega 30,00 g
Vláknina20,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 80 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy340,00 g
– cukry288,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg broskví Dužina broskve čerstvá 2000 g
120 g 120 g jemného krystalového cukru Cukr bílý 120 g
1 1 polévková lžíce konzervačního přípravku proti kvašení (na zeleninu a ovoce do každé sklenice) E200 - Kyselina sorbová
100 100 ml vody na sklenici Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.