Nutriční hodnoty (Broskvová povidla)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 276 kJ / 1 500 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,00 g |
| Tuky | 4,00 g |
| – nasycené | 0,40 g |
| – nenasycené | 3,00 g |
| –– mononenasycené | 1,40 g |
| –– polynenasycené | 1,60 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 20,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 80 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 340,00 g |
| – cukry | 288,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg broskví | Dužina broskve čerstvá | 2000 g |
| 120 g 120 g cukru krupice | Cukr bílý | 120 g |
| 1 lžíce 1 lžíce konzervačního přípravku proti kvašení (na zeleninu a ovoce, do každé sklenice) | E200 - Kyselina sorbová | |
| 100 100 ml vody na sklenici | Voda |