Nutriční hodnoty (Broskvová povidla)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 276 kJ / 1 500 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,00 g |
Tuky | 4,00 g |
– nasycené | 0,40 g |
– nenasycené | 3,00 g |
–– mononenasycené | 1,40 g |
–– polynenasycené | 1,60 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 340,00 g |
– cukry | 288,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg broskví | Dužina broskve čerstvá | 2000 g |
120 g 120 g jemného krystalového cukru | Cukr bílý | 120 g |
1 1 polévková lžíce konzervačního přípravku proti kvašení (na zeleninu a ovoce do každé sklenice) | E200 - Kyselina sorbová | |
100 100 ml vody na sklenici | Voda |