Nutriční hodnoty (Jehla pana starosty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 10 614 kJ / 2 537 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 160,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 158,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,10 g |
| Tuky | 199,11 g |
| – nasycené | 69,92 g |
| – nenasycené | 118,55 g |
| –– mononenasycené | 94,11 g |
| –– polynenasycené | 24,44 g |
| ––– omega 3 | 4,35 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 1,08 g |
| Sodík | 2,91 g |
| Sůl | 7,25 g |
| Sacharidy | 23,40 g |
| – cukry | 9,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 500 g |
| 250 g 250 g vepřových jater | Játra vepřová | 250 g |
| 150 g 150 g anglické slaniny (nakrájené na plátky) | Anglická slanina | 150 g |
| 50 g 50 g oleje | Olej řepkový | 50 ml |
| šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
| 150 g 150 g cibule | Cibule čerstvá | 150 g |
| několik několik menších žampionů | Žampion čerstvý | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |