Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňové rizoto s kuřecím masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 839 kJ /
2 113 kcal
Bílkoviny115,23 g
– z toho živočišné bílkoviny90,71 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,52 g
Tuky56,78 g
– nasycené24,27 g
– nenasycené30,40 g
–– mononenasycené23,06 g
–– polynenasycené7,34 g
––– omega 31,39 g
Vláknina18,10 g
Cholesterol 197 mg
Sodík 419 mg
Sůl0,98 g
Sacharidy277,49 g
– cukry12,04 g
––– laktóza0,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g kuřecích stehenních řízků Kuřecí stehenní řízky 400 g
100 g 100 g dýně Dýně čerstvá 100 g
320 g 320 g rýže na rizoto (například Arborio) Rýže bílá 320 g
1/2 l 1/2 l kuřecího vývaru (nebo voda s kostkou bujónu) Vývar kuřecí 500 ml
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1/2 hrsti 1/2 hrsti mraženého hrášku Hrášek zelený mražený
Vegeta Kořenící směs sypká
strouhaný parmezán Parmezán
sůl Sůl mořská
kari koření Kari
strouhaný muškátový oříšek Muškátový oříšek
sušená petrželka (nebo bylinky dle chuti) Petržel nať sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.