Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňové rizoto s kuřecím masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 839 kJ /
2 113 kcal
Bílkoviny115,23 g
– z toho živočišné bílkoviny90,71 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,52 g
Tuky56,78 g
– nasycené24,27 g
– nenasycené30,40 g
–– mononenasycené23,06 g
–– polynenasycené7,34 g
––– omega 31,39 g
Vláknina18,10 g
Cholesterol 197 mg
Sodík 419 mg
Sůl0,98 g
Sacharidy277,49 g
– cukry12,04 g
––– laktóza0,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
400 g 400 g kuřecích stehenních řízků Kuřecí stehenní řízky 400 g
100 g 100 g dýně Dýně čerstvá 100 g
320 g 320 g rýže na risotto Rýže bílá kulatozrnná 320 g
1/2 l 1/2 l kuřecího vývaru (nebo voda s kostkou bujónu) Vývar kuřecí 500 ml
sůl Sůl mořská
kari Kari
muškátový oříšek Muškátový oříšek
2 2 mrkve (na malé kostičky) Mrkev čerstvá 100 g
trochu trochu mraženého hrášku Hrášek zelený mražený
vegeta Kořenící směs sypká
parmazán Parmezán

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.