Nutriční hodnoty (Kuřecí kousky v hlávkovém zelí s těstovinami Riscossa do červena)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 542 kJ / 847 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,86 g |
Tuky | 39,73 g |
– nasycené | 5,23 g |
– nenasycené | 32,72 g |
–– mononenasycené | 21,53 g |
–– polynenasycené | 11,20 g |
––– omega 3 | 2,87 g |
Vláknina | 44,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 261 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 72,97 g |
– cukry | 38,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
nasekané kuřecí kousky bez kůže | Kuře prso | |
0,5 hlávky 0,5 hlávky menšího zelí | Zelí bílé čerstvé | 1500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 lahůdková cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
500 ml 500 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 500 ml |
1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
0,5 lžíce 0,5 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 5 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
trochu trochu čerstvě drceného pepře | Pepř černý | |
súl | Sůl mořská | |
1 1 celé balení těstovin Riscossa, nebo nějaké vrtulky | Těstoviny pšeničné |