Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí kousky v hlávkovém zelí s těstovinami Riscossa do červena)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 542 kJ /
847 kcal
Bílkoviny28,36 g
– z toho živočišné bílkoviny2,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,86 g
Tuky39,73 g
– nasycené5,23 g
– nenasycené32,72 g
–– mononenasycené21,53 g
–– polynenasycené11,20 g
––– omega 32,87 g
Vláknina44,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 261 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy72,97 g
– cukry38,33 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
nasekané kuřecí kousky bez kůže Kuře prso
0,5 hlávky 0,5 hlávky menšího zelí Zelí bílé čerstvé 1500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 lahůdková cibulka Cibulka jarní čerstvá
500 ml 500 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 500 ml
1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 15 g
0,5 lžíce 0,5 lžíce mleté papriky Paprika červená sušená 5 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
trochu trochu čerstvě drceného pepře Pepř černý
súl Sůl mořská
1 1 celé balení těstovin Riscossa, nebo nějaké vrtulky Těstoviny pšeničné

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.