Nutriční hodnoty (Čokoládová očka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 29 183 kJ / 6 975 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,93 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 107,26 g |
Tuky | 334,01 g |
– nasycené | 197,06 g |
– nenasycené | 116,34 g |
–– mononenasycené | 98,65 g |
–– polynenasycené | 17,69 g |
––– omega 3 | 1,56 g |
Vláknina | 76,78 g |
Cholesterol | 749 mg |
Sodík | 3,30 g |
Sůl | 8,13 g |
Sacharidy | 841,67 g |
– cukry | 419,29 g |
––– laktóza | 6,02 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek kakaa | Kakao prášek | 250 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
226 g 226 g másla pokojové teploty | Máslo kravské | 226 g |
1 hrnek 1 hrnek moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
žloutek | Vaječný žloutek | |
2 lžičky 2 lžičky vanilkového extraktu | Aroma vanilkové | 14 ml |
2 lžíce 2 lžíce smetany na vaření (případně šlehačka) | Smetana kravská sladká 12% | 50 ml |
1/3 hrnku 1/3 hrnku medu | Med nepasterovaný | 83.3333358168602 g |
1/3 hrnku 1/3 hrnku šlehačky | Šlehačka 35% | 83.3333358168602 ml |
1/2 lusku 1/2 lusku vanilky | Vanilkové lusky | |
113 g 113 g čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 113 g |
28 g 28 g másla | Máslo kravské | 28 g |
cukr krystal | Cukr bílý | |
bílek | Vaječný bílek | |
mleté ořechy | Vlašské ořechy mleté |