Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čokoládová očka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie29 183 kJ /
6 975 kcal
Bílkoviny112,19 g
– z toho živočišné bílkoviny4,93 g
– z toho rostlinné bílkoviny107,26 g
Tuky334,01 g
– nasycené197,06 g
– nenasycené116,34 g
–– mononenasycené98,65 g
–– polynenasycené17,69 g
––– omega 31,56 g
Vláknina76,78 g
Cholesterol 749 mg
Sodík 3,30 g
Sůl8,13 g
Sacharidy841,67 g
– cukry419,29 g
––– laktóza6,02 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
1 hrnek 1 hrnek kakaa Kakao prášek 250 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
226 g 226 g másla pokojové teploty Máslo kravské 226 g
1 hrnek 1 hrnek moučkového cukru Cukr bílý 250 g
žloutek Vaječný žloutek
2 lžičky 2 lžičky vanilkového extraktu Aroma vanilkové 14 ml
2 lžíce 2 lžíce smetany na vaření (případně šlehačka) Smetana kravská sladká 12% 50 ml
1/3 hrnku 1/3 hrnku medu Med nepasterovaný 83.3333358168602 g
1/3 hrnku 1/3 hrnku šlehačky Šlehačka 35% 83.3333358168602 ml
1/2 lusku 1/2 lusku vanilky Vanilkové lusky
113 g 113 g čokolády na vaření Čokoláda hořká 40% 113 g
28 g 28 g másla Máslo kravské 28 g
cukr krystal Cukr bílý
bílek Vaječný bílek
mleté ořechy Vlašské ořechy mleté

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.