Nutriční hodnoty (Koláčky podle paní Gáborové)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 200
Energie | 40 296 kJ / 9 631 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 230,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,74 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 186,55 g |
Tuky | 323,40 g |
– nasycené | 73,19 g |
– nenasycené | 218,50 g |
–– mononenasycené | 108,68 g |
–– polynenasycené | 109,82 g |
––– omega 3 | 4,32 g |
Vláknina | 91,86 g |
Cholesterol | 696 mg |
Sodík | 595 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 1 403,92 g |
– cukry | 530,04 g |
––– laktóza | 22,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 1000 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
150 g 150 g tuku (používám Zlatá Hana) | Margarín | 150 g |
42 g 42 g droždí (1 kostka) | Droždí pekařské lisované | 42 g |
300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
200 g 200 g polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
100 g 100 g tuk | Margarín | 100 g |
200 g 200 g moučkový cukr | Cukr bílý | 200 g |
250 g 250 g máku | Mák modrý | 250 g |
cukr moučka podle chuti | Cukr bílý | |
skořice | Skořice ceylonská | |
1 1 x puding | Puding v prášku | |
cukr moučka podle chuti | Cukr bílý | |
250 g 250 g tuhý, tučný tvaroh | Tvaroh plnotučný | 250 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
250 g 250 g povidel | Povidla | 250 g |